Formular retur

  • Produsele achizitionate la distanta de catre persoane fizice se pot returna conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative: Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14+14 zile calendaristice, incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.Bunurile se pot returna, in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14+14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind serviciile standard prin curier, livrare personala la Merkusso Grup SRL – Balotesti, Str Unirii, nr 145B, Ilfov sau orice alta metoda, iar acesta  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care fac obiectul Art. 16 din OU 34/2014 (exemplu: capace de wc, perii de wc sau orice alte articole ce nu pot fi returnate din motive de igiena)
  • Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau urme evidente de utilizare, etc. vor fi evaluate din punct de vedere al costurilor necesare aducerii produsului la starea initiala, urmand ca sa fie rambursata clientului numai diferenta dintre pretul platit si costul de aducere la starea initiala, amintit mai sus
  • Produsele executate dupa specificatiile clientului, produsele distinct personalizate, produsele importate conform specificatiilor clientului, precum si articolele speciale comandate furnizorului nu se returneaza.
  • Prezenta facilitate se aplica doar clientilor persoanelor fizice, conform legii.

Formular retur

Selecteaza o comanda pentru a vizualiza produsele

Contul meuNu esti autentificat

Intra in contul tau sau inregistreaza-te pentru a-ti pastra produsele favorite.

Login Inregistreaza-te

Vrei inspirație la tine în inbox?
Abonează-te la newsletter!