Cum platesc

Plata produselor comandate se poate efectua in avans (partial sau integral). Plata avansului se poate realiza prin numerar (ramburs), virament bancar (ordin de plata) sau plata online cu card bancar. In cazul in care se va achita un avans partial, restul de plata se va achita prin urmatoarele modalitati:

1) In momentul sosirii marfii (daca se doreste ridicarea personala a marfii).

2) Inaintea incarcarii marfii la curierat pentru transmiterea ei catre client (daca se doreste primirea marfii prin curierat si achitarea restului de plata sa se efectueze prin numerar sau virament bancar).

3) In momentul livrarii prin curierat, direct catre curier, inaintea receptiei marfii de la curier (daca se doreste primirea marfii prin curierat si achitarea restului de plata sa se efectueze prin ramburs). S.C. MERKUSSO GRUP S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Dovada platilor trebuie trimisa catre S.C. MERKUSSO GRUP S.R.L. la adresa de e-mail contact@freshcolour.ro . Livrarea (in afara de cazul in care restul de plata se va achita prin ramburs) va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. MERKUSSO GRUP S.R.L. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

WhatsApp chat