Pardoseala SPC- Avantaje

Pardoseala SPC- Avantaje
Ce este Pardoseala SPC?

Pardoseala de vinil SPC este prescurtarea pentru compozit de piatră plastic. Este o pardoseală de vinil de lux cu un strat superior din PVC. Această combinație o face mai durabilă decât pardoseală clasică de vinil, oferind în același timp aceeași frumusețe și stil.
 
Există multe avantaje în alegerea pardoselilor SPC. În primul rând, sunt extrem de durabile și rezistente la zgârieturi. De asemenea, pot face față traficului intens. În al doilea rând, sunt impermeabile, ideale pentru zonele cu multă umiditate, precum băi, bucătării și subsoluri. În al treilea rând, sunt ușor de instalat și sunt ecologice.

100% rezistentă la apă

Pardoseala SPC este 100% impermeabilă. Stratul exterior din PVC ajută și la respingerea apei, fiind o alegere ideală pentru zonele cu multă umiditate.

Rezistentă la foc
Materialul de bază al pardoselilor SPC este pulberea de piatră, care are un grad ridicat de rezistență la foc, fiind o alegere excelentă pentru clădirile comerciale.
 
Anti alunecare
Stratul exterior din PVC al plăcilor SPC ajută la respingerea apei din zonele cu multă umiditate, o opțiune sigură pentru familiile cu copii mici sau animale de companie.
 
Ușor de instalat și întreținut
Se instalează foarte ușor, deoarece se fixează ca un puzzle. Nu este nevoie de cuie sau capse, iar plăcile SPC pot fi tăiate la dimensiune cu un cutter.
 
Rezistentă la pete și ușor de curățat
Este rezistentă la pete, ușor de curățat, ideală pentru familiile ocupate cu copii și animale de companie.
 
Varietate mare de culori și stiluri
Pardoseala SPC vine în diferite culori și stiluri pentru a se potrivi cu orice decor, filmul imprimat pentru stratul decorativ poate fi orice culoare sau stil dorit. Puteți găsi plăci care imită lemnul, piatra sau țigla.
 
Sigură și prietenoasă cu mediul
Este, de asemenea, foarte sigură și sănătoasă pentru tine și familia ta, fiind realizată din materiale prietenoase cu mediul și fără conținut de formă aldehidă.
 
Datorită avantajelor sale, pardoseala SPC poate fi folosită atât în ​​zone comerciale, cât și rezidențiale.

 

Vrei inspirație la tine în inbox?
Abonează-te la newsletter!