Cum alegeți bateriile potrivite pentru baie?

Cum alegeți bateriile potrivite pentru baie?

Fie ca vă doriți baterii de lavoar în stil tradițional, cu comenzi duble, sau baterii negre moderne cu monocomandă, găsirea modelului potrivit nevoilor și spațiului din baia dvs. este esențială. Să explorăm mai întâi diferite tipuri din care puteți alege, înainte de a aprofunda alte lucruri practice pe care ar trebui să le luați în considerare...

Bateriile de baie trebuie să funcționeze în armonie cu lavoarul, astfel încât nu numai să se completeze reciproc ca stil, ci să funcționeze împreună la nivel practic. Ar trebui să existe suficientă distanță între ele și vasul lavoarului pentru a conferi spațiu amplu, dar nu atât de mult încât să provoace stropire – o baterie înaltă cu un lavoar de mică adâncime ar crea pulverizare nedorită. Fiecare baterie are caracteristici diferite pentru presiunea apei, așa că verificați dacă sunt potrivite pentru presiune joasă, medie sau înaltă, pentru a vă asigura că obțineți debitul ideal.

Fresh Colour dispune de o selecție de baterii de înălțimi diferite. Pentru lavoare compacte, cea mai potrivită este un model de înălțime redusă. Înălțimea standard se potrivește bine cu lavoarele  suspendate, în timp ce bateriile de înălțime medie sau mare sunt perfecte pentru lavoarele pe blat.

Bateriile de baie cromate au un luciu ușor de păstrat. Sunt disponibile și alte finisaje, dar in funcție de tipul de apă din zona dvs. merită să aveți în vedere: Bateriile negre mate arată super contemporan, dar într-o zonă cu apă dură necesită mai multă curățare pentru a nu menține urme de apă și calcar.

Investiția într-o baterie de calitate poate fi benefică pentru mediu și pentru buzunarul tău. Alegeți un produs din materiale de înaltă calitate și piese durabile, cum ar fi cartușele cu discuri ceramice, mai degrabă decât șaibe de cauciuc, și veți avea un robinet cu o durată de viață mai lungă.

După ce luați în considerare toți factorii practici și de mediu, cel mai plăcut aspect ar trebui să fie alegerea stilului! Luați în considerare lavoarul pe care-l aveți, alegând bateriile astfel încât să completeze designul, forma lui și restul băii.

 

 

 

     

Vrei inspirație la tine în inbox?
Abonează-te la newsletter!