5 motive pentru a alege gresia cu aspect de lemn

5 motive pentru a alege gresia cu aspect de lemn

Vă întrebați dacă gresia cu aspect de lemn poate fi un înlocuitor demn de luat în calcul pentru podelele din lemn de esență tare? Podelele din lemn de esență tare sunt costisitoare și sunt predispuse la zgârieturi și pete. În plus, dacă vrei să păstrezi aspectul nou al podelelor din lemn de esență tare, acestea necesită multă întreținere. Pardoseala din gresie cu aspect de lemn este o alternativă minunată care combină aspectul lemnului de esență tare cu o serie de alte avantaje. În ultimii ani, a devenit o opțiune mai populară în rândul proprietarilor de case.  

Ce este gresia cu aspect de lemn?Un nou trend care a atras atât atenția cumpărătorilor, cât și a designerilor sunt plăcile de porțelan cu aspect de lemn, care au diverse beneficii, enumerate mai jos. În cele din urmă, oferă un aspect atrăgător al podelei din lemn de esență tare la un pret mai avantajos!  

# 1 Durabilitate ridicată

Din fericire, atunci când alegeți plăci de porțelan cu aspect de lemn, puteți fi siguri că vor rezista datorită durabilității excelente a materialelor din porțelan care au o viață mai lungă decât alte plăci. Nu trebuie șlefuite în mod regulat, sunt o opțiune excelentă de pardoseală atât pentru utilizări casnice, cât și comerciale, chiar și în locații cu trafic intens.  

# 2 Rezistența la umiditate

Sunt rezistente la pete, zgârieturi și umezeală. Drept urmare, dacă sunt îngrijite și întreținute corespunzător, plăcile cu aspect de lemn pot rezista zeci de ani.  Pot fi folosite practic oriunde, inclusiv în baie, bucătărie, duș, toaletă și așa mai departe. 

 # 3 Întreținere redusă

Tot ce aveți nevoie este un simplu mop sau un aspirator pentru a le curăța. Curățați-le o dată pe săptămână cu detergent obișnuit dacă își pierd strălucirea. 

# 4 Aspect natural, varietate

 Se găsesc într-o gamă variată de suprafețe și texturi elegante și atractive, făcându-le o alegere excelentă pentru aproape orice stil arhitectural, indiferent dacă este clasic, modern sau contemporan.  Sunt disponibile în cele mai populare dimensiuni, cum ar fi plăcile de porțelan cu aspect de lemn 600x600mm. Ele pot fi montate cu ușurință în orice dimensiune a încăperii, mare sau mică, îți poți da drumul imaginației! Puteți folosi orice culoare și design doriți pentru a crea modele unice cu aspect de lemn în dreptunghiuri, pătrate și hexagoane mai mari.     

#5 Prietenos cu mediul 

Atunci când alegeți podea din gresie din imitație de lemn pentru casa dvs., nu numai că luați o decizie înțeleaptă pentru casa dvs., dar protejați și mediul înconjurător. Prin utilizarea plăcilor cu aspect de lemn, puteți contribui la reducerea numărului de copaci tăiați în fiecare an. Gresia nu conține toxine și este făcută în întregime din ingrediente naturale (argilă, nisip, feldspat și apă). Este ușor de reciclat și este făcută din resurse regenerabile. În plus, are o perioadă de viață mai lungă decât lemnul brut, ceea ce reduce impactul deja scăzut al amprentei de carbon în timpul producției.  

Concluzii  

Au o durată de viață de aproape douăzeci de ani. În multe privințe, plăcile cu aspect de lemn depășesc lemnul real și, de asemenea, ajută la conservarea mediului. Acesta încheie lista noastră de cinci motive pentru a alege plăci de porțelan cu aspect de lemn. Sperăm că aceste informații v-au convins că plăcile cu aspect de lemn sunt o alegere care merită.

Vrei inspirație la tine în inbox?
Abonează-te la newsletter!